Medal of Honor Pacific Assault

Af en toe, tussen het ontwikkelen door, spelen we (thuis! πŸ˜‰ een spelletje. Een aantal die we net binnen hebben, zijn Halo (voor de pc uiteraard), Max Payne, Sim City 4 Rush Hour en Hidden & Dangerous 2 staat in de bestelling (via eMule ;).

Enkele titels waar we echter met verlangen naar uitkijken, zijn:

  • Half-Life 2
  • Counter-Strike: Condition Zero
  • Call of Duty
  • Star Wars Galaxies
  • Star Wars Knights of the old Republic
  • Duke Nukem Forever (when it’s done πŸ˜‰
  • Medal of Honor: Pacific Assault

En over die laatste titel, Pacific Assault, wilde ik het even hebben. Op het Wasabi Forum kun je namelijk een thread vinden met daarin twee techdemos. Dat houdt in dat ze laten zien we hun in-game engine allemaal aankan. De motor achter het grafische werk, zeg maar. Daar horen ook de zogeheten physics bij, die geeft dat alles beweegt, loopt en reageert op de omgeving. Tot nu toe bleef dat altijd zeer beperkt. We hebben echter Half-Life 2 filmpjes gezien waar dit er Γ©rg goed in uitzag. Die is echter (en helaas) uitgesteld tot eerste kwartaal 2004.Nu komt daar echter ineens deze Pacific Assault om de hoek kijken en die techdemos zien er ontzettend goed uit!

Ik zal stoppen met al dat geklets, en de link geven waar je ze kunt vinden.
Uiteraard op Wasabi, en wel in deze thread in het forum.