Raad van de Rechtspraak

Idle zijn is toch maar mooi. Kun je heerlijk een weblog opzetten voor iedereen, met nGallery spelen en nog meer leuke dingen. Vooral veel lezen, was msdn documenten, weblogs… Sturen ze je naar een externe klus voor waarschijnlijk rond de 14 maanden!!! 🙂

Gelukkig heb ik niets te klagen, want het is een mooi project, voor de Raad van de Rechtspraak. We zijn daar momenteel met 6 ontwikkelaars bezig een framework neer te zetten. Daarna komen er nog meer ontwikkelaars om de totale applicatie te maken, wat begin volgend jaar zal gebeuren. Het project is (blijkbaar) zo groot, dat we het samen met Cap Gemini en Ordina doen. Samen met Rutger de Vries gaan we ze daar een poepje laten ruiken! 😉

Helaas betekent dit wel dat er door Rutger en mij stukken minder geblogged gaat worden! 🙁