Microsoft powerpoint icons

Een tijdje geleden kwam Pascal Naber met een powerpoint bestandje vol met Microsoft icoontjes. (Ik wilde een voorbeeld geven, maar kan hier en nu geen plaatjes toevoegen, maar ik bedoel iconen zoals deze.)

Ik vind ’t vaag dat deze niet ergens bij Microsoft te downloaden zijn. Robert Rijsdijk gaf kortgeleden een presentatie op de MSDN TechNet events, waarvan ik de Powerpoint presentatie voor hem heb aangepast met o.a. die iconen van Microsoft. Lijkt me dat Microsoft daar ook alleen maar profijt van heeft.

Nu heb ik vandaag met iemand anders (via de asp.net weblogs) nog wat iconen uitgewisseld. Maar misschien zijn er hier bij LogicaCMG nog andere mensen die ook een aantal van deze iconen hebben. Ik zou zeggen, neem dan contact op met me, kunnen we ze uitwisselen!

You may also like...

1 Response

 1. Ha Dennis,

  Ik ben nu juist op zoek naar de PPT iconen!
  Zou je ze met mij kunnen delen?
  Alvast bedankt!

  Rutger van Hagen
  rutger(@)vanhagen.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *