Weblogs verhuist!

Op Wasabi.NET was alles perfect, op één klein ‘dingetje’ na. Helaas zorgde dat kleine ‘dingetje’ ervoor dat heel veel mensen nooit Wasabi.NET, het forum en de weblogs bezochten. Dat was namelijk het probleem dat mensen die bij een klant zaten, Wasabi nooit over internet konden benaderen.

Daar is nu verandering in gekomen! Ondanks het feit dat LogicaCMG ons niet wilde sponseren, hebben we toch drastische maatregelen genomen en het thuis maar gewoon geïnstalleerd. Nu kan dus echt iedereen erbij, tenzij je bij een klant uit de prehistorie zit, waar je geen internet hebt. Daar moet je dan maar proberen met een analoog lijntje dat 020 nummer te bellen.

Anyway, spread the word, zou ik zeggen!

En nogmaals, als je ook mee wilt bloggen, kan dat.Kijk gewoon even naar mijn First Post! en daar vind je meer informatie.