RSS Feed

De aggregated (main) RSS Feed werkt, gedeeltelijk. In de Stored Procedure voor de RSS Feed zat een foutje wat bekend was op de ASP.NET Forums.
Er is echter nog een probleem wat ik niet zomaar kan achterhalen. Sharpreader trekt de feed in ieder geval niet, terwijl de pure XML wel in IE is te lezen. Als het echt een XML opmaak fout is, trekt die ‘m ook niet. De feedvalidator geeft ook aan dat het niet helemaal lekker gaat, maar wat er precies fout is begrijp ik niet. Vooral ook, omdat elke individuele feed wél correct is, alleen de geagregeerde niet. update Volgens Scott, de maker van .Text, komt het doordat mensen waarschijnlijk een copy-n-paste vanuit Word doen. Hij heeft een oplossing die ik vanmiddag of vanavond (laat) ga proberen. Dan zou de RSS Feed het eindelijk moeten doen.

Wederom, to be continued… update 0:21 De RSS Feed doet het inmiddels. Ook plaatjes die gebruikt worden binnen de blogs moeten inmiddels aanwezig zijn.