Whidbey ßeta in juni

Op Chris Garty’s weblog kun je lezen dat hij in een gesprek met Scott Guthrie te horen heeft gekregen dat de Whidbey ßeta is opgeschoven naar juni. Er zullen nog wel pre-beta’s worden uitgegeven, maar het is nog niet duidelijk of die voor het publiek beschikbaar zullen komen. (Gelukkig hebben we altijd nog eMule).

Scott heeft het in het vraag gesprek maar over dat de pre-beta’s niet de kwaliteit hebben van de beta van juni. Maar na de laatste posts over Microsoft support, en algemene kennis over Microsoft producten, vraag ik me af in hoeverre de juni-beta kwaliteit bevat. Want van de RTM versie hoef je volgens mij ook al niet te veel te verwachten. Maar mij maakt ‘t allemaal niet uit, zolang ik maar zo snel mogelijk m’n eerste Whidbey project kan beginnen. En dat is zodra Whidbey “current technology” is 😉