Sneeuw

Sneeuw is geweldig, totdat je een auto krijgt en de weg op moet. Dan komt er een dag dat je wakker wordt, naar buiten kijkt en in plaats van blij wordt omdat je sneeuwballen kan gooien o.i.d, denk je: “Dit kon wel eens 750Km file worden!”

Op de planning stond vandaag een cursus bij Twice die georganiseerd werd door dotned.nl. Ik zou samen naar Pascal gaan, maar die meldde ook al dat hij waarschijnlijk 4 uur later zou arriveren. Ik ging vol moed op weg en vanaf Ridderkerk de A16 op richting A20 was echt rustig! De A20 was bijna niemand te zien. De A12 op en een muur van auto’s staat voor me. Ik kon nog net de afslag naar Gouda oprijden en zag echt iedereen echt volledig stil staan en dat over een lengte van 35Km. Mijn plan was daarna binnendoor verder te gaan, maar daar lag zo veel sneeuw, dat ik rechtsomkeer heb gemaakt.

Ik heb thuis mijn laptop opgehaald en ben weer naar het werk gegaan in Rotterdam Kralingen. Vanmiddag wordt nog veel meer sneeuw verwacht en als het dan weer zo’n chaos wordt, kom ik veel te laat thuis en ik moet vanavond vroeg weg.

Toch jammer, ik had er wel zin in. Cursus ging over .NET 2.0 (Whidbey) en ObjectSpaces en we zouden een blogging engine gaan bouwen. Volgende keer beter?