Sneeuw

Sneeuw is geweldig, totdat je een auto krijgt en de weg op moet. Dan komt er een dag dat je wakker wordt, naar buiten kijkt en in plaats van blij wordt omdat je sneeuwballen kan gooien o.i.d, denk je: “Dit kon wel eens 750Km file worden!”


Op de planning stond vandaag een cursus bij Twice die georganiseerd werd door dotned.nl. Ik zou samen naar Pascal gaan, maar die meldde ook al dat hij waarschijnlijk 4 uur later zou arriveren. Ik ging vol moed op weg en vanaf Ridderkerk de A16 op richting A20 was echt rustig! De A20 was bijna niemand te zien. De A12 op en een muur van auto’s staat voor me. Ik kon nog net de afslag naar Gouda oprijden en zag echt iedereen echt volledig stil staan en dat over een lengte van 35Km. Mijn plan was daarna binnendoor verder te gaan, maar daar lag zo veel sneeuw, dat ik rechtsomkeer heb gemaakt.


Ik heb thuis mijn laptop opgehaald en ben weer naar het werk gegaan in Rotterdam Kralingen. Vanmiddag wordt nog veel meer sneeuw verwacht en als het dan weer zo’n chaos wordt, kom ik veel te laat thuis en ik moet vanavond vroeg weg.


Toch jammer, ik had er wel zin in. Cursus ging over .NET 2.0 (Whidbey) en ObjectSpaces en we zouden een blogging engine gaan bouwen. Volgende keer beter?

You may also like...

13 Responses

 1. Marco says:

  Tja dan kun je beter thuis werken en zo af en toe eens het journaal bekijken in je warme truitje met je kacheltje lekker aan;-)

 2. Frans Bouma says:

  Blij dat ik me niet ingeschreven heb 🙂 Net nog ff langs het strand gebanjerd hier in Scheveningen, maar dat was nauwelijks te doen met die gierende storm + sneeuw.

  Ik wist overigens niet dat het over objectspaces zou gaan, ik zie daarover niets op de dotned.nl site.

 3. Waarschijnlijk niet lang meer te bezoeken, maar op de volgende url staat het, site van Twice.

  http://www.twice.nl/default.asp?page=vis/infosheet.asp&id=4942

  Ik quote er maar even bij:

  Globale inhoud:

  In dit eendaags seminar worden een deel van de nieuwe features van het nieuwe .NET Framework behandeld. Dit deel wordt gevormd door ADO.NET ObjectSpaces en ASP.NET Whidbey. De nieuwe onderdelen zullen worden gebruikt om een heuse weblog applicatie te bouwen tijdens deze dag. Deelnemers krijgen ook beschikking over deze broncode

 4. Oh, nog meer info:

  Specifieke inhoud:

  In het bijzonder zullen aan de orde komen:

  Achtergrond informatie over Weblog applicaties:

  – Wat is een weblog?

  – Protocollen voor weblogs

  – Pingback, Trackback, Permalinks

  – RSS en ATOM feeds.

  ASP.NET

  – Master Pages

  – Resource Loaders

  – Personalisatie

  – User Management

  – Themes en skins

  – Nieuwe webcontrols

  – Enhanced page framework

  ADO.NET ObjectSpaces

  – Architectuur

  – Object Model van ObjectSpaces

  – Werkwijze

  Weblog applicatie:

  – Architectuur en ontwerp

  – Database structuur

  – Object model

 5. Pascal Naber says:

  een klein kwartierje nadat ik weg ben gereden heb ik mijn auto maar tegen een aantal bomen in de berm geparkeerd. Ik moest uitwijken voor een auto voor mij die begon te slippen.

  ik reed ver achter hem maar dat mocht niet baten.

  door de sleepdienst eruit getrokken en een paar uur later ben ik eindelijk weer thuis.

  Er staat alweer een vervangende auto voor de deur.

 6. Ernst says:

  Da’s nou precies waarom die leasecontracten zo veel geld kosten, Pascal Verstappen!

 7. HAHAHAHAHA HAHAHAHAHA HAHAHAHAHA HAHAHAHAHA HAHAHAHAHA HAHAHAHAHA HAHAHAHAHA HAHAHAHAHA HAHAHAHAHA HAHAHAHAHA HAHAHAHAHA HAHAHAHAHA HAHAHAHAHA HAHAHAHAHA HAHAHAHAHA HAHAHAHAHA

 8. Pascal Naber says:

  ja, ik deed het ook expres.

  ik had geen zin om m’n auto te wassen.

  nu wordt het gelukkig gedaan

 9. Frans Bouma says:

  ah dat 1daagse seminar! Ik dacht dat je het had over die meeting van vanavond 🙂

  <opamode>

  Tja, de jeugd van tegenwoordig heeft ook geen respect meer voor wat men krijg! Toen ik nog bij CMG zat nou toen….!

  </opamode>

  😉 😀

 10. Hehehehehehe, vroeger was alles beter!

  En goedkoper! 😀

 11. Pascal Naber says:

  ja, toen de gulden nog van hout was 😉

 12. Alex Thissen says:

  Jammer dat je er niet was, Dennis. Je was een de weinigen die niet op waren komen dagen 😉 (Uiteindelijk waren er zo’n 60-70 mensen van de 136 inschrijvingen)

  We hebben in ieder geval nog veel lol gehad. Ikzelf was pas om 10.30 aanwezig. Minder netjes als je de laptop voor de presentatie bij je hebt.

  Anyway, morgen op de website van Twice de broncode van de blog applicatie (als het goed is). Ik ga de code misschien nog iets verder uitwerken, zodat er in ieder geval RSS feeds ondersteund worden.

  De volgende keer plannen we zo’n training op een dag zonder sneeuw. Dan kun je er ook bij zijn.

 13. Erg jammer dat ik er niet bij kon zijn, had ‘t wel willen zien allemaal. Leek me leuk, ook om andere fellow .NET’rs te ontmoeten. Misschien toch maar ‘s naar zo’n dotNed meeting. Maar die vallen elke keer op een dag dat ik net niet kan! 🙁

  En ik wilde niet beginnen over de planning, maar gisteren was inderdaad niet zo slim! Een meeting plannen terwijl je weet dat er 750Km file komt! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *