It’s alive, IT’S ALIVE!!!

Jaaaaaaaaaaaaa, hij doet ‘t weer!!!
Ik moet snel ff MCAD klas wat gaan vertellen! **update 21:30
**Cursus is net geweest. Laptop stond nog aan, maar die ga ik afsluiten. De Wasabi.NET harddrive is overgezet naar een nieuwe server. De drive van die nieuwe server staat ernaast, hebben we in ieder geval niet zo snel last van ruimte. Ik hoop dat iedereen hier met z’n tengels vanaf kan blijven, dan blijft Wasabi draaien. Helaas is er in het serverhok geen ruimte, anders kon Wasabi daar staan. Maar daar is ‘t ook weer koud, ook niet echt leuk voor ‘m! 😉

Anyway, alles draait weer, ik hoop dat er nog een beetje geblogged gaat worden na deze periode van downtime. Ik zal wat mensen weer ‘s een mailtje sturen dat alles weer draait.

Voor de klas van vanavond, succes met je examen!
Jammer dat maar 30% van de genodigden kwam opdagen, hoewel er ook zieken waren. Maar het lijkt wel CMG mentaliteit te zijn om gewoon niets van je te laten horen en ook niet op te komen dagen. Maar da’s een ander verhaal, ik ga nu naar huis!

Signed,
uw Wasabi.NET systeembeheerder, webmaster, designer, ontwikkelaar en liefhebber! 🙂