Ga maar wat knoppen photoshoppen

Een heel vaag gevoel krijg ik ineens.
Ik kom via Chris Anderson een link tegen waarin een aantal redenen staan, hoe je kunt weten dat je een slechte ontwikkelaar hebt aangenomen. Je vindt het hele verhaal hier. Nu is dat verhaal totaal niet boeiend als je een grap verwacht. Het is namelijk de echte situatie waarin de plaatser van het item zich bevind.

Wat voor mij persoonlijk wél boeiend was, was het commentaar wat ik daaronder las:

If you will be judged by the success of this project, not just on your contributions, then you are in an unfortunate position. You should immediately: … Tell him to photoshop up some icons. This will take him alot of time.

Ik heb een jaar of anderhalf geleden op een redelijk project gezeten waar ik behoorlijk wat knoppen voor heb zitten Photoshoppen. Toevallig?!?!? 🙂